nezáleží na pohlavi

nezáleží na pohlavi

Anotace: Nezáleží na pohlavi

Zamiloval se muž do muže
všichni na nich něco vidí
proč vždyť jsou to jen lidi

I oni mají právo žít dle svého
co je na tom tak špatného
nezáleží na pohlaví kdo a s kým
každý chce spokojený život mít

Najít toho pravého jediného
ať je to pár gayů lesbiček či heterosexualu
Autor kikin87, 18.02.2019
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo,jo každý má pravo na svůj život :-)

18.02.2019 10:53:34 | vlnka

Souhlas,
nevidět to černě
- k sobě toho pravého
zůstat spolu věrně.

18.02.2019 09:49:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí