Vlk a démon

Vlk a démon

Zas to mlsné
oblíznutí ..
Které stále něco nutí...
Silně zavětřit...
Tak se lidské tělo
mění..
Chtíčem vnady upředený
chce a musí v sobě mít

Na tobě se válí
to co chytí tě...
Kouše chtíč jí pálí...
Vytím prosí tě...

Tře se o tvé skráně..
Zavírá své oči..
Tam kde drápy byly
dlaně prsty končí...

Chtěj mě !
Jak já tebe ..
S touhou vlčí
s těle svém..

Andělům pak spadne nebe..
a my se v pekle obejmem..
Autor Liduška, 25.02.2019
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Tvbm, Aura, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen do dvaceti tří hodin. Teď neusnu. Budu spát se sluchátky a v brnění. Abych neslyšel vlčí vrnění.
Pěkné vlčení.

25.02.2019 00:16:40 | šerý

Až mě uslyšíš
už se nevzbudíš :)

25.02.2019 00:20:44 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí