Vnitřní klid

Vnitřní klid

Žena
Tak krásná,
usmívá se
je stastná.
Její oči září
a kazdý den se cítí
jako v nekonečné rauši.

Červené kalhoty
visící na šńůře
Slunce svítí a
cítí vánek jak ,
ji hladí
ve vlasech.
Slunce pálí na zádech
a s zatajeným dechem
sleduje psi jak se
honí po dvoře.

Cítí jen klid.
S rozkoší se zadívá do nebe,
to miluje a chce.
Je to svoboda a
nehledá nic víc.
Jen ona sama se sebou a s
klidem na duši,
čekajíc na
nekonečno co ji jednou
pohltí.
Autor 7z7z7, 04.03.2019
Přečteno 308x
Tipy 6
Poslední tipující: ZILA78, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí