Nebudu prosit

Nebudu prosit

Nebýt slabá
neprosit ..
Však
Nenechat tě jen tak být ..

Máš oči starých králů
Moudrých vládců země ..
Sílu draků , z bájí
těch co v nocích buší ve mě..

Máš moc ..o které nevíš...
V očích zůstaly ti střepy ...
To démon se tmou budí ..
Každý kousek temna slepí ..

Máš touhu vlčí paní...
Však hárá v tobě cit...
Zas z rána za svítání..
Opět člověkem chceš být..
Autor Liduška, 19.03.2019
Přečteno 254x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, jitoush, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Další pěkná, až Skandinávsky zabarvená poetika. Zaujala.

19.03.2019 04:17:21 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí