jsme

jsme

Anotace: Jsme

Jsme tím kým jsme
bohatí i chudí
slova a myšlenky
máme různé

Jsme tim kým jsme
skromní i rozhazovačni
přání je mnoho
sny občas hrůzné

Jsme tím kým jsme
přesto rovnocenní
narodily jsme se
a zemřít všichni musíme

Jsme jako živel
voda a oheň
všichni jsme si rovni
před bohem
Autor kikin87, 23.03.2019
Přečteno 211x
Tipy 6
Poslední tipující: mirecek, Kapka, šerý, vlnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale ale, tak mladá dáma a už dokáže napsat takové moudro.
Přeji hodně štěstí. :-)

24.03.2019 17:51:50 | mirecek

Pěkné verše. Rád jsem přečetl.

23.03.2019 13:58:26 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí