Život je nekonečné bytí

Život je nekonečné bytí

Člověk je Boží stvoření, žije maximálně do sta let,
možná ještě o pět let více a pak mu zhasne jeho žití svíce.
Co bude dále s jeho duší, to také mnoho lidí tuší.
Však jsou i tací, co nad slovem duše se zasmějí,
pro ně je konec žití, zatměním.

Každý z nás má originál život a každý život má svůj smysl,
tak nastartuj svou mysl, a snaž se život žíti i pro druhé,
aby věci nebyly tak ponuré, rozdávej lásku, vlídné slovo,
další život čeká tě na novo.

Co zaseješ, to sklidíš, tak se věci mají,
pak odejdeš a zase se vrátíš.
Tenkrát jsi byl bezohlednej boháč, teď budeš chuďas chuďasů,
to ti říkám bez špásů.
Život je neustálá proměna, za dobro bude odměna,
za špatný život bude život ještě špatnější, nebudeš šťastnější.

Proto lásku a dobrotu rozdávej, jeden druhému pomáhej,
zakopejte válečné sekery, neoplácejte zlo zlým,
jinak bude život váš v dalším životě hrozným.



https://search.yahoo.com/search?fr=mcafee_uninternational&type=E211CZ714G91207&p=klinick%C3%A1+smrt+jana+bo%C5%A1t%C3%ADka
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 12.04.2019
Přečteno 239x
Tipy 6
Poslední tipující: Trash75, vlnka, Květka Š., el sereno, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí