Život je Dar

Život je Dar

Ode mne nemůžete již nic jiného čekat, nežli básně o životě a smrti,
do jiných se zatím nechci nutit.
Smrt je vysvobození ze světa kde vládne více zlo nežli Láska,
vysvobození z tělesné schránky, pak už nebudou žádné války,
žádné negace, žádné spi sladce.

Život bude pokračovat, pak se všemi blízkými se opět sejdeš,
do klidu a Lásky vejdeš.
Možná, že tvoje tělo bude vypadat jinak, možná ne, však co na tom sejde,
tvoje JÁ i tak někam vejde.
A o to přeci jde, abys to byl zase Ty, aby Tvé žití nemělo konce,
žádné věčné šlus, konec, bimbání zvonce

Skoro každý chce přec žíti v klidu a v Lásce, bez zloby a vraždění,
bez lhaní a falše , bez násilí a podvodů,
přec každý chce zažít tu žití pohodu.
A ti co chtějí stále zlo, až do konce svého žití, ti ve Světle a v Lásce nebudou,
tak je Psáno, plus a mínus oddělené, tak je dáno.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 04.05.2019
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: J.Karasová, Květka Š., Amonasr, Frr, piťura, Ally, BaZiNgA
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji Vám všem:-)

05.05.2019 16:21:02 | Jeněcovevzduchukrásného

co je Psáno - to je dáno...hlavně, že se láska neztratí...vždyť čeká nás i za tratí...:-D*

04.05.2019 21:15:42 | Frr

krásne

04.05.2019 19:53:17 | Ally

Jó, hned je něco krásného ve vzduchu..

04.05.2019 18:09:28 | SOBEC

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí