Juvenilní makabrózní bonhomie

Juvenilní makabrózní bonhomie

.
Detektor pravdy nic neukázal
a v ulicích lidech
svítí se za světla
Tentokrát jsi se nespletla
Jsem šedivost megaloman
bonviván
žoviální makabrózní dědek
Ukrytý ve své pravdě
sbírám drobty tvých lží
radím poradci poradce
padám z ofiny na řasy
a na ně drobně mží
--
Zmenšují se hranice touhy
když slova jsou na potkání
Kreslíme zdaleka blízkou věc
Smutné večírky
Rozlučka s přemýšlením
tu hleďte otroka máte k mání
V začátku cesty námět pro konec
Hladit vlasy a cítit Lásko
tolik člověk zabředne
do kýče
Jsem zde jen na skok
a líbat
však
líbat smí se
.
.
Autor Now, 11.05.2019
Přečteno 185x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Jort, J.Karasová, Marten, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky.

15.05.2019 16:04:55 | Now

Blbá "diagnoza" ale v dobrém životním úsudku. Zajímavé pohledy o lidském pidižmoulání života.
(… když slova jsou na potkání*)

11.05.2019 13:38:11 | šerý

Žmoulám z koule čtverec..:)

15.05.2019 16:05:46 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí