Pohľad na život 3.

Pohľad na život 3.

Život?
Zázrak.
Z každej lode raz bude vrak.
To je isté.
I hviezdy občas zastrie mrak
keď je počasie hmlisté.

Nebude to nikdy naopak.
Hviezdy žiaria keď je nebo čisté.

----------------------------------------------

Každé pole má úvrate.
Pole dá úrodu bohate.
Na úvrati sú straty.

Život je taký.
Z plytkej orby zeme
zrno zobú vtáky.


Anna Vodičková
Autor annav, 18.05.2019
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, J.Karasová, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí