Kde to zmizelo

Kde to zmizelo

Všechno to rychle prošlo časem
už proteklo hodně vody
kdy naše rande byly pod ocasem
a na hrad vedly liduprázdné schody.

Kdy ruka Tvá se k té mé tiskla
a ramena se vroucně tulila
Tvá rtěnka se na rtech leskla
a neustále se na mě zubila.

Dnes už jen počítáme vrásky
co jsme s roky nabraly
nenávist je místo lásky
a hodně jsme se zklamali.

Autor Ďábel sám, 27.05.2019
Přečteno 248x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Marten, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z růžově vybledlých hřbitovů lásky...
Pěkný.

27.05.2019 11:56:22 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí