chuťovka

chuťovka

Anotace: Chuťovka

To zas bude pochutin
které si podle svého ochutím
zavařené okurky kompoty marmelády
po kterých se olizují všichni kamarádi
zásoby se hodí zima je pak dlouhá
domácí je domácí
při ochutnání každý pozná nezkoumá
chuť do ochutnáváni se neztrácí
proto co je doma to se počítá
místo sněhu v zimě
se můžem válet v zavařeninách
zabere to více času to přiznávám
ale ten krásný pohled když vše dozrává
Autor kikin87, 19.06.2019
Přečteno 205x
Tipy 5
Poslední tipující: mirecek, Marten, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí