už táhni

už táhni

Anotace: Už táhni

Sbal si všechny saky paky
na co čekáš jdi
seber si svých tašek pár
už vypadni
tvojím citům ke mě
říkám navždy ámen
budu napořád dělat
že se neznáme
za tvoje chování
trp hodně ty prevíte
dělejme do konce života
že o sobě nevíme
Autor kikin87, 23.06.2019
Přečteno 202x
Tipy 1
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí