DěsAteror

DěsAteror

Začarovaný kruh
rotující v plameni
polidštěný druh
a zákon v kameni.
Desatero bodů,
které čas ověřil
k nebi jen pár schodů
kdo by nevěřil.
Realita lidská
plane pro hvězdy
vítr v horách píská
chceme žít na vždy.
Popel k popelu
úprava dějinná
úder k úderu
vina, nevina.

 

 

Autor Ďábel sám, 24.06.2019
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí