Cizí pravdy

Cizí pravdy

Sám v lavici obklopen cizími názory
ubohá duše nech jí žít přesvědčuješ jí navzdory
Navzdory tomu že na duši vytváříš nádory
Vytváříš nenávist v čisté duši nepolíbené
možná jseš jen ten co přesvědčuje zasvěcené


Sám hledáš pravdu ale kážeš ji druhým
bohatým dáváš a bereš chudým
Jiní jsou špatný máváš proporem rudým
chceš být dobrým ale ty jseš tím zlým
Nemužeš za to vychoval tě svět
nechal tě uhořet jak s růže květ

ZTRACEN NA ZEMI 

Autor ztracennazemi, 09.07.2019
Přečteno 272x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wa, ta hloubka neskutečná :-)

09.07.2019 12:03:12 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí