Ulička

Ulička

Ulička temná,

koho si skrývá,

dvě holčičky vystrašené,

choulí se k sobě v atmosféře potemnělé.

 

Ulička úzká,

legend je plná,

UPÍŘI, DUCHOVÉ, BUBÁCI,

vyburcovali je rádoby "kámoši".

 

Dvanáctá hodina, slyší hlasy,

hlasitý řev, jako by trhaly mu vlasy.

Dívčí oči sjíždí po okolí,

hledají původce nebezpečí.

 

Zaslechly kroky silné,

ty chodidla musejí být velké!

PRYČ! PRYČ! Jen tato myšlenka utkvěla,

v této situaci není žádný hrdina!

 

Měsíc na obloze zlověstně se tyčí,

z dálky ozývá se vytí vlčí.

Opatrný krůček z jejich strany

a HOP už jsou v pasti!

 

Postava velká lapila je do černého pláště,

díky bohu, že tento příběh odehrál se v listech snáře...

Autor Scia, 21.08.2019
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Neegoista88
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo díky bohu už je po příběhu

22.08.2019 07:23:00 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí