Září

Září

Anotace: jedna zářiová :)

Sbírka: Venkovské koření

Léto pomalu vrásky sčítá
na své unavené tváři
vítr studený podzim vítá
sotva začalo pravé září

Již krátí se létu čas
ranní jinovatka jak šediny
mlha jeho dlouhý vlas
až rozplyne se , nezbyde jediný

Hola,hola,hola,hola
den se zvolna krátí
jen v září začne škola
léto se letos už nevrátí

Vždy se začátkem září
skončí doba veselých her
na léto dolehklo stáří
tak to tedy tak ber
Autor Petr27, 03.09.2019
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Amiradi, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí