Runy zla

Runy zla

Anotace: další do mé sbírky Kořeny života

Nevinné dítě - nepopsaný list,
na který doba příliš záhy
začíná čmárat runy zla,
jak krutý diletant,
jemuž je cizí krása
a cizí je i duch,
jenž převedl nás
přes most historie
až tam, kde duchem
přestal být,
ty runy zla
teď chtějí sloužit všem
už bez rozdílu věku
za podpis na transakcích
člověčího bytí
kýč, tragédie, fraška
jeviště se houpá -
zachraňte děti,
nečipujte duše,
protože kde je vina,
je i trest
Autor Dolma, 21.09.2019
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí