Můj život

Můj život

jako záhyb světla
v tunelu
před velkým nádražím
když po cestě
odlétávaly kusy
černých cárů oknem

Můj život jako střenka
bez nože
a kdesi
kapky krve bez ran
a v ústech která mluví
jen fráze z reklam
a v uších která slyší
zádušní mše za rým

Můj život jako myšlenka
k tobě v době kdy
myšlenka je ztrestána bičem

Můj život
provinilý
a v tuto chvíli zarmoucen
a chycen
-
-
Vědět tak při čem..
.
.
Autor Now, 03.10.2019
Přečteno 328x
Tipy 11
Poslední tipující: Jort, Amonasr, Krahujec, zdenka, vlnka, Kapka, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí