Píšu ti básničku

Píšu ti básničku

Anotace: Pro všechny, co jsou smutní

 

Píšu ti básničku
snad někde mezi řádky
najdeš v ní cestičku
co radost ti navrátí

Ta naše dušička
někdy smutkem pláče
na to je mastička
ač jak lék nezdá se

Napsat si básničku
někdo červená se
uvolní dušičku
svět nový rodí se

V básnickém šuplíku
najdeš rozhřešení
na noci beze snů
co konce nemají

Autor vlnka, 10.10.2019
Přečteno 267x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Jort, Kapka, Marten, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V bezesných nocích
v černých tmách
vydal se blázen
po stopách
které mu vlnka načrtla
porazil dvě,tři pometla
a ač to nemá logiku
usnul teď blázen
v šuplíku :-)

11.10.2019 07:54:43 | blázen

Díky za pěkné humorné navázání a za nahlédnutí :-)

11.10.2019 08:43:05 | vlnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí