Ne

Ne

Anotace: den 7, sbírka Sedm.

.
Zakuklené neděle
Stereotyp larvy
Luštění křížovek
Laosky osel
Postel má čtyři rohy
a v každém stojíš
Přes den jen tak nalehko
preparovat domovní rohože
oškrábat mouchy z omítky
sledovat brunátného plochodrážníka
s věncem / zatleskej zatleskej /
buřty s cibulí
večeře pro zvané
Až dojíš
najdi si nohy
Před letem je potřeba běžet
Pondělí
.
.
.
.
.
.
.
-------
Sbírka Sedm.
[Pokus na jeden zátah
pocity několika desítek let
vtěsnat do dní během pár hodin.
Děkuji všem, kteří přečetli celek a stále milují každý den svého žití.]
91020170 6-12.
Autor Now, 13.10.2019
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, šerý, Amonasr, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sedm jednou ranou...

17.10.2019 15:02:30 | enigman

Moucha beztak vyhraje.

18.10.2019 07:55:47 | Now

Děkuji.

14.10.2019 18:23:59 | Now

Super týden!

13.10.2019 21:34:09 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí