Je reinkarnace způsob jak pokračovat v žití?

Je reinkarnace způsob jak pokračovat v žití?

Anotace: Pokud se narodím znovu, přál bych si být úspěšným malířem a nebo výborným chirurgem.:-)

Dívám se na film "Samotář" s Belmondem,
byl v něm ještě mlád, tak pětačtyřicet,
ne více, dnes však i jemu dohořívá svíce.

Sláva nezměrná a majetky převeliké,
jsou jako raní rosa,
ráno se blízká, k večeru sekne kosa.

Tak rychle život uteče,
tak rychle život plyne,
je to pravda, jak by ne.

Každý zde máme svojí roli,
roli osobní, hrajme ji s láskou
než umíráček nám zazvoní.

Být lidský, odmítnout roli zlou i to se jistě dá,
vždyť každý z nás kousek lásky v sobě má.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 14.10.2019
Přečteno 184x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, vlnka, šerý, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí