Instagram

Instagram

Anotace: Instagram-tyn.828

Od včera jsem módní
od včera jsem in
ze sociální sítě
celá celičká hin
fotky videa
sbírání plusů
každý se vyfotí
dle svého vkusu
pózy ksichtíky
udávají styl kámo
mě však to nechytlo
a co tebe mámo
Autor kikin87, 16.10.2019
Přečteno 185x
Tipy 3
Poslední tipující: Isla, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí