Kolaps v práci

Kolaps v práci

Anotace: Kolaps v práci(vls to nemá chybu)

Po pátečním kolapsu
své myšlenky střádám
po nervovém vypětí
mé tělo odpočívat žádá
pomoc mi nikdo nezavolal
jen kolega mě nezklamal
čekala jsem až přijdu k sobě
nikdo se se mnou nebabral
dělej až padneš na hubu
mlč a nejlépe na tebe bič
když si někdo hold zasedne
chce tě vidět už pryč
tak pěkně děkuji podniku
kde jsem psychicky dole
všichni jsou ještě povděčni
a mají s toho legraci ty vole
každému se to vrátí
a doufám že s úroky
karma se přeci neplatí
je pro všechny stejná
pro ty zlé i dobráky
Autor kikin87, 20.10.2019
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S lehkostí mysli věř, že bude hůře...říkají optimisti...;-)

21.10.2019 16:09:58 | Marten

Hm, těžkosti.Ale věř tomu, že bude lépe.

20.10.2019 13:00:41 | Krahujec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí