VIZE

VIZE

když ti poprvé řeknou že tvoje básně jsou dobrý
že se v tom vidí
ztrácíš

když ti řeknou že je to dobrý
že mluvíš za ně
jsou to poslední slova
který ze sebe vyhodíš

když ti řekne že tě miluje
tak je jasný
že jedna kapitola skončí jednou

když ti řeknou že víš
tak nevíš ani hovno

já vidim skrz svojí slepotu
cokoliv
udělam
řeknu
neni pro tebe

a všechna bolest
byla protrpěná jen a pouze jen
pro mě
Autor Tony Montana, 13.11.2019
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, Neegoista88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí