Bolí to...

Bolí to...

Anotace: Dobro a zlo jdou ruku v ruce... a někdy to dost bolí

Nekonečný konec světa
melodie leze z houslí
Bůh někoho smyčcem přetáh
Ďábel spadl do orchestru

Hrdinové že nejsou zlí?
většina z nich bude sjetá
mezi čárami a kouzly
v léčebně furt volaj sestru

Kdo je geroj a kdo sketa?
ještě jsme to nenakousli
vajgly nikdo nezametá
viník se jen vyhne trestu

Mezi všemi světakouzly
nejkouzelnější věc je ta
že zlo s dobrem spolu souzní
bolí to... a ty víš, žes tu

Autor Manni3, 14.11.2019
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí