První adventní

První adventní

Anotace: Tak hezkou adventní literáčci ;-)

*

První adventní 

~~~~~~~~~~

První adventní neděli dnes máme.
Buďme v ten čas, klidní a pokorní.
Navštivme své staré dobré známé
a užívejme, ten čas adventní.

*

Zapalme svíčku a vnímejme.
Čas který, nám tak rychle plyne.
Na ty, co už nejsou, si vzpomeňme.
Už zase o kousek, to bude jiné.

*

My všichni víme,
jak čas neúprosně proudí.
Prožijme si krásnou neděli,
ať do srdíček, se nám klid na chvíli vloudí
a užívejme, domácího pohodlí.

**

 

Autor jenommarie, 01.12.2019
Přečteno 296x
Tipy 8
Poslední tipující: J.Karasová, Donne, Psavec, šerý, Amonasr, Kapka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí