Maluji pomněnky

Maluji pomněnky

*

Maluji pomněnky

~~~~~~~~~~~~

Jemnými tahy,
maluji pomněnky.
Bleděmodrá barva,
do plátna pomalu se vpíjí.


Lístky květů,
rostou mi pod štětcem,
                                           jsou drobné                                                a jeden jako druhý.


Vzpomínám na louku,
plnou květů,
zalitou letním sluníčkem.


Teď mi jen zbývá,
                                    když, už zima je tu.                                                             

                                 Obraz s poměnkami,                                     do letniho dne,
jemnými tahy zabarven.

Vzpomínám na tebe,
jen kousek úsměvu mi v srdci zbylo.


                                Pomněnky na plátně,                                        mi jej teď připomnělo.

                          Už trochu jinou má dnes chuť                                                                        a srdce prosí.                                                                       

Tak se mnou lásko,  

ještě 

buď. 

*

 

 

 

 

Autor jenommarie, 03.12.2019
Přečteno 209x
Tipy 7
Poslední tipující: J.Karasová, Iva Husárková, Donne, Kapka, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pomněnky - to krásné kvítí... ST
Ať tvé lásce slunce svítí napořád.

03.12.2019 12:06:42 | Kapka

Děkuji TI Kapičko moc ♡ ;-) i TOBĚ.

03.12.2019 12:51:21 | jenommarie

Tak určitě to dobře dopadne a tu louku spolu na jaře poctíte návštěvou ;-)

03.12.2019 10:22:20 | petrzal

Moc TI děkuji za milá slovíčka ;-)

03.12.2019 10:59:03 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí