Moje dcera Anetka

Moje dcera Anetka

Anotace: Snad mi to promine :-D ;-)

*

Moje dcera Anetka

~~~~~~~~~~~~

Moje dcera Anetka,
když byla ještě malá,
strašně ráda papala,
zbytky nenechala.

Jednou když jsem vařila,
byly jí dva roky,
kůrku z koše lovila.
ÚLOVEK nad úlovky.

Nebylo to hlady,
to mi věru věřte.
Dnes se tím dost baví,
je to milé děvče.

Občas na to s humorem,
sama vzpomene si.
Prý plýtvání s jídlem,
od mala jí děsí.

Tak to všechno bylo,
vlastně kvůli mně.
Jídlem se má šetřit.
NEPATŘÍ
. . . do koše!

 

*

Autor jenommarie, 14.12.2019
Přečteno 182x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl, Psavec, Donne, ZILA78, Marten, Amonasr, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí