Vánoční veselí

Vánoční veselí

Anotace: Vánoční veselí

Stromeček svítí
světylka blikají
do oček dětských radost pohledět
nad čím asi dumají
co jim Ježíšek přinese
jestli to co si vysnily
nebo rodiče z jejich přání
jako každy rok neslevily
K vánocům stačí i maličkosti
důležité být u společného stolu
dát si rybu se salatem
voňave cukroví a štolu
Autor kikin87, 17.12.2019
Přečteno 212x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí