Slunce dnes hladí

Slunce dnes hladí

Anotace: Trošku dnes pohladilo to sluníčko, alespoň u nás ano. ;-)

*

Slunce dnes hladí

~~~~~~~~~~~~

Slunce dnes hladí po tváři,
paprsky dotýkají se mě lehce.
Oči si skryji, hlavu zvedám výš.
Chtěla jsem někam,
ale už se mi tam nechce.

 

Pro kousek sluníčka,
nastavuji svoji tvář.
Přimhouřím víčka
a cítím jeho zář.
Vlasy si sčešu dozadu
a užívám si tu chvíli.
Nabírám sluneční náladu,
myšlenka na tebe sílí.

 

Děkuji sluníčku,
vždyť brzy za obzor,
se zase skreje.
Za krásnou chviličku
a za to, že mě krásně hřeje .

 

 

 

 

 

 

Autor jenommarie, 29.12.2019
Přečteno 195x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Květka Š., Kapka, Jort, Amonasr, kdotoví, Krahujec, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slunce v duši.

29.12.2019 20:23:32 | Krahujec

Moc TI děkuji, i TOBĚ jej přeji. ;-)

29.12.2019 20:25:55 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí