TADY A TEĎ

TADY A TEĎ

Já umíram
chcípam tady a teď chápeš?
když to v hrdle zapálí
v tmavých sklech zadního sedadla
když mi řeknou že 'sem to Já
když jedem v tý temnotě
do rytmu
nadnášíme se
vznášíme se?



chcípam ale kdo ne?
chcípam rychlejš možná?
kdo ví


z ultramarínový do fialový
barva kajícnosti
stejně tak jako já
ve zlatu
v osamění
v jízdě
v nepochopení


zůstáváš až do zavíračky
sedíme možná vedle sebe


poďme se schovat
v bouncu
v rytmu
ve světlech
v osamění
poďme se schovat


schovejme se navzájem
neni co ztratit
vždyť chcípáme tady a teď.
Autor Tony Montana, 31.12.2019
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí