Michaelus

Michaelus

Anotace: I když si to nikdy nepřečteš, existuje to tu - jako má láska k Tobě. https://www.youtube.com/watch?v=f-qof_oiF0M

Na kopci v lese
sešli jsme se zase.
Cestou šla jsem
po vnitřním hlase,
jedinečné trase
a už to není jen sen,
ach
-
naše srdce chvějí se,
my opět setkáváme se.

Miluji, když si dlouze díváme do očí,
hltáme každý svůj pohled,
s Tebou by to byl do harmonie výlet.

Srdce mi jako nikdy předtím
při myšlence na Tebe poskočí.

Já vím, nemáš to v životě lehké,
já, přišla jsem Tě obejmout
čistou láskou
a darovat se Tvé osobě křehké.

Vezmi si ji,
žij z ní v těch chvílích
závažími obtěžkaných.

Vezmi si ji,
žij z ní ve chvílích,
kdy jsi v minutách šťastných.

Oba víme,
že to hezké je jen na chvíli,
pamatuj, že jsme se v lásce setkali.

Ona stále existuje,
teď a tady dýchá
jako Ty někde za kopcem.
Políbím Tě za ouško,
dotknu se Tvé hrudi,
zlíbám Tvůj úsměv a slastné vzdechy.
Tvá duše stává se pro mě extází.

Miluji Tě.

A než bude zase slunce vycházet,
budu na Tebe čekat a zatím se procházet.
Autor Varhanka, 07.01.2020
Přečteno 226x
Tipy 6
Poslední tipující: TJD, breberkar, Amonasr, Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí