(Bez)Naděje hlava plná

(Bez)Naděje hlava plná

Anotace: .

Spadl domeček mi z karet

svět je rozbouřená řeka

prázdná krabka od cigaret
(bez)naděje hlava plná

a jak by se dalo čekat

další přílivová vlna
smete mi můj z písku hrad

 

přesto zvládnu neskuhrat

Autor Manni3, 17.01.2020
Přečteno 206x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, šerý, Kapka, Fany, praetorian, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý. A ten konec je důležitej*

17.01.2020 11:17:59 | šerý

Asi by se mi víc líbilo, kdyby si ty rýmy neměnil. Ale tip.

17.01.2020 08:24:38 | praetorian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí