Múza

Múza

V hlavě mi nastal emoční výbuch,
sopka prohlášena za mrtvou,
probudila se k životu.
Ze sebe chrlí žhavou lávu,
nebere ohledy!
Minulost byla,
přítomnost není,
budoucnost nikdy nebude.

Sedím za stolem
v tom prapodivném vakuu,
čekám, až políbí mě,
ta děvka proradná,
svatá i záhadná,
co nechává si říkat Múza.

Vzduch se vyčistil,
je cítit svěží vůně,
někdo mě povalil,
svléká mě z kůže.
Konečně, našla si mě,
slepě, bez ptaní
jí okamžitě podléhám…!
Autor sluníčko sedmitečné, 07.02.2020
Přečteno 234x
Tipy 8
Poslední tipující: Jenda P., Kapka, Iva Husárková, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí