Adrenalin stoupá

Adrenalin stoupá

Neštěstí v
krutopřísné době,
bez známky citových
bolestí, která
ustí v záplavě neřestí.

Zkáza nad lidskou nadějí a
malicherností,
snažící se zapříčinit konec,
nadcházejících radostí v
nekonečné hlubině lidí,
snažící se
od všedního života
odprostit.

Chaos,
který v hlavě
narůstá,
nad neopětovaným
projevem citů a
nepřekonatelnou
touhou ,
vlastnit alespoň
kousek
lidského svědomí.

Pocit narůstající,
nad rozhořčenou dobou,
která nepřináší nic ,
než jen falešnost
neutuchající
malichernosti v
zničujícím požáru,
který nám každodenně
nezapomíná
osvětlit,
že život je jen schránka
zaplněná dopisy,
která se po smrti,
která s jistotou přichází ,
vyprázdní a zůstanou
jen vzpomínkou či
zklamáním v
srdcích ostatních.

Katastrofální iluze,
představující vzpomínky
z minulosti ,
která se zdá být,
jako nepředstavitelná a
lidé neuvědomující si
skutečnost,
že minulost je
nezměnitelná a
budouctnost je
značně neznámá,
místo vzpomínání a
doufání,
zamyslet se a
snažit se žít život,
teď,
aktuálně v
tenhle den a
v tenhle čas,
bez nereálného
kontrolování a
snahy zavděčit
se všem.
Autor 7z7z7, 23.02.2020
Přečteno 174x
Tipy 2
Poslední tipující: Now, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je jen období,
ten čas zas přejde.
Každý si rovná své,
v životě to běží ve vlnách
a my musíme jen učit se stále je překonávat.
Kdo nemá strach, zvládá to snáz.
Nepřestat věřit, v ten lepší čas.
Věřit sobě stále, všem se zavděčit nelze,
to tak je.
Věřit v SEBE a v to své. ;-)

23.02.2020 14:25:36 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí