Thonet

Thonet

 

Byl jednou pan Thonet

Začal kdysi od nuly

Pak se věci ohnuly

Věnujme mu sonet

 

 

Rozuměl si s židlí

Měl on skvělou nabídku

Ohnutého nábytku

Dlouho v zemi si dlí

 

 

Ale židle dál si žijí

Jsou to skvosty galerií

Sedám na nich s vínem

 

 

Slouží zdobí a je

v nich i něco z kraje

kdesi pod Hostýnem

 

Autor R.K., 20.03.2020
Přečteno 155x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Dreamy, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I já se ohnul k pokloně. Pěkný to máš*

20.03.2020 22:42:09 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí