Osudu

Osudu

 

Nejsem ani mladý

Nejsem ani krásný

Nemám žádné klady

Kašlu už teď na sny

 

 

Nejsem plný naděje

A mám šrámy na duši

Nic moc se mi neděje

Nic moc mě už nevzruší

 

 

Nemám všechno před sebou

Nejsou žádná poprvé

Tepny touhou netepou

Nebojuju do krve

 

 

Nemám žádné ideály

Jen pár skromných přání

Říkej mi zas ty můj malý

Hlaď mě svojí dlaní

Autor R.K., 25.03.2020
Přečteno 174x
Tipy 9
Poslední tipující: vlnka, Amonasr, Now, praetorian, jenommarie, Dreamy, jitoush
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pohlazení jedině, všemu vždycky pomůže;-) Tak ať JE.

25.03.2020 22:21:44 | jenommarie

..určitě se Ti to splní.....Ji./úsměv/

25.03.2020 20:36:13 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí