Národní

Národní

Anotace: Báseň o českém národu psáno ve volném verši

Měsíc jenž připomíná
kus sýra plesnivého
který smradem odhání
všechny toulavé kočky
které chodí za nocích
po střechách

Říp jenž připomíná
prs vnadné paní kojné
jež přišla všechen
národ český
za pár šupů
naposledy nakrmit
ani přitom
slzu neuroní

O národ Český
je snad dobře postaráno
teď jen zařídit aby se z
z mateřského mléka
co vytéká z bájné hory
náš národ nepozvracel
Autor Petr27, 03.04.2020
Přečteno 190x
Tipy 4
Poslední tipující: Amiradi, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní báseň jako vlastně celý náš Ná-rod.
..ST..

03.04.2020 23:06:07 | Jaruška

Díky:)

04.04.2020 08:40:51 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí