Duše nesmrtelná

Duše nesmrtelná

Anotace: ..

Utekl z matčina lůně.

Schován za jejím stínem.

Usedl na cizím trůně ,

ve světě jiném.

 

 

Již žobsadili jste můj chrám.

Jak hlasitě zní vaše píseň bojovná.

Však já jí také znám .

Jen mě sražte.Já se opět narovnám.

 

 

Není výhry bez boje,

ale bez štítu a beze zbraně,

čelním vám však ve stoje,

i když mám jen holé dlaně

 

Byť na hranici upálen.

Prach jsem a v prach se obrátím 

Tak jak Fénix z popela povstane,

i já povstanu i  já se vrátím. 

Autor Tragejiri, 10.04.2020
Přečteno 172x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kde rostou? M.

21.06.2020 06:27:55 | milík

Vsichni povstanem a zatím musíme nabírat do sebe, jen to nejlepší, pro další dny. ;-) "ST"

10.04.2020 11:33:38 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí