Kráva

Kráva

Anotace: .

 

Cítím se někdy
jako chromá kráva
do který kope Velký Idiot s mačetou
a tím jí posunuje na jatka..

A všichni vidí jen kotlety
a všichni vidí jen plece
Jejich oči mne nevidí
až se skoro vůbec nevidím i já..

Autor 8Zdenek, 21.04.2020
Přečteno 155x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sice mě úplně nebere ten styl, ale ten obsah je hodně dobrý.

21.04.2020 06:44:15 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí