Nerozhodná dívka

Nerozhodná dívka

Anotace: Nechce a nechce a nechce...

Chci být s tebou, děvče milé,
chci se s tebou milovat.
Ty však stále kroutíš hlavou,
umíš se jen vymlouvat.

Pak se nediv, moje milá,
až se stanu nevěrným.
Vždyť je tolik hezkých děvčat,
s kterými si rozumím.

Sex ten přece k lásce patří,
tak jak k noci patří den.
Jestli chceš být stále pannou,
eunucha si radši vem.
Autor Psavec, 06.03.2007
Přečteno 641x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krasne, mas pravdu kdyz se nechce milovat, hihih

07.03.2007 10:01:00 | carodejka

jo, mám chuť

06.03.2007 22:50:00 | mamina

chybu dělá děvče...

06.03.2007 21:25:00 | Lorraine

Sex k tomu patří. Jo,jo.

06.03.2007 21:19:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí