Hledání!

Hledání!

Anotace: V hlavě mi leží, že v létě tu sněží. A pak mi došlo, jak mi to prošlo.

Často jsem slýchával,
nebuď tak smutný,
moc jsem to nechápal,
není to nutný.

Užíval života, opilý slávou,
byla to revolta, slavní mě táhnou,
chtěl jsem být umělec,
chtěl jsem být bohém,
byl jsem však pokrytec,
co šňupal za každým rohem.

Lásek jsem mnoho měl,
netuším, jak jen to podat,
skorem jsem zapomněl, maminko,
jak se mám chovat.

Hledal jsem dlouho, hledal jsem stále,
já hledal královnu a ona krále.

Říkali, co dělá, vždyť je to cvok,
my spolu slavíme společný rok,
všechno to minulé, bylo jen jako,
rok běží plynule, již nejsem to pako.

Chci být jen navždy s ní,
vždyť je to zlato,
každý chlap o tom sní,
dej "pětku" mě za to.

Autor Walter Hank Morgan, 13.05.2020
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: BukBird
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí