STAV MYSLI

STAV MYSLI

Anotace: Báseň vytvořena na základě náhodných, předem určených slov. STROM, PTÁCI, ŽIVOT, SLABOTA, SÍLA, PŘÍRODA

Na STROMĚ sedí PTÁCI,
ŽIVOT se nám rychle ztrácí,
základ je si sehnat práci,
zaměstnat tělo,
nemyslet na nic.

Nepomáhá SLABOTA,
vše se vrátí jak voda.
Sladká jako jahoda,
je duševní pohoda.

Člověk z ní získá víru,
Nadpozemskou velkou SÍLU.
Myšlenky až z vesmíru,
potom zpátky na zem,
přiložit se zase k dílu.

Naše země pláče,
proč jí ignorovat?
Co takhle se začít zodpovědně chovat!
Stejně jako doma,
Tak i venku znova,
Uklízet a nikdy nelitovat..

Ve městech se úklid zajistí,
PŘÍRODOU už bych si nebyl tak jistý.
Starejme se o ní více,
Než o své černé myšlení.???
Autor Pnick, 02.06.2020
Přečteno 177x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí