Proměny

Proměny

Anotace: Jak plyne čas dozrává každý z nás.

Oba svobodní

Kamarádi, co spolu kalili a občas souložili

tak jednoduše a povrchně

ve víru euforie mládí a naivity

kdy snoubí se kocoviny krásných ztrát

studentských let na koleji.

 

A pak ZAČALI ZRÁT a vědomí uctívat

Čas -  hodnot lásky vnímání

ukázal jim oběma skutečný život

a  probudila se v obou ryzost lidství

láska, cit, úcta  a pokora

 

Nikdo neví, jaká energie je tehdy spojovala

svou osudovost měli sami v sobě v moci.

Možná i v nikoho dalšího nevěřili.

….však časem toho docílili…

Že je vše o lidech a charakteru.

 

Proto spolu byli celý život.

 

 

Autor Krahujec, 06.06.2020
Přečteno 222x
Tipy 15
Poslední tipující: Amiradi, Emily Říhová, Psavec, Majda, Amonasr, Malá mořská víla, šerý, Donne, Kapka, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nekdy náš karma předběhne :)

07.06.2020 08:49:11 | Malá mořská víla

Člověk dozrává ... i láska;-) "ST"

06.06.2020 12:10:47 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí