Žijeme odlišné životy!?

Žijeme odlišné životy!?

Anotace: Na konci každé věty, je i tak stejná tečka .

Žijeme odlišné životy v tomhle světě
K jeho konci,se trním prodíráme
Čekáme na tečku v různě dlouhé větě
A krásy bytí,mnohdy předstíráme

Žijeme odlišné životy,hrajeme falešné hry
Honbou za klenoty bezcených hodnot
Druzí za nás žijí naše sny
Záměrně přehlížíme systémový podvod

Žijeme odlišné životy,psané vlastními větami
Dávno jsme sešli z vyznačených tras
Peklo nás láká dlážděnými cestami
Hlásáme dokonalost svých vlastních ras

Žijeme odlišné životy,přitom směřujeme stejným směrem
S jinými názory,se kolem krku utahuje smyčka
Píšeme různé scénáře,však jediným perem
Na konci každé věty, je i tak stejná tečka .
Autor Henry Canas, 17.06.2020
Přečteno 292x
Tipy 11
Poslední tipující: gallatea, Emily Říhová, Frr, Iva Husárková, Donne, Tomcat, praetorian
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká...možná ale, i ta tečka může být do nás od mala vtloukaný systémový podvod.

17.06.2020 21:42:12 | SAZENA4

Tečka je v téhle básni smrt. Ta jediná je opravdová a nemine nikoho.

18.06.2020 03:06:59 | Henry Canas

:) někde bold, někde jen kaňka… se nedá takhle radikálně:) ale asi rozumím

17.06.2020 09:54:14 | lawenderr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí