Volba

Volba

Triko černé či zelené obléct?
Kotě zrzavé nebo mourovaté odnést?
Rozhoduje se každý bez vlastní vůle,
pomáhá i zrazuje okolí své formule.

Má člověk pracovat a živit si plíce
nebo studovat a poznat život více?

Které jídlo vybere si žaludek?
Jaké naopak zvolí si srdce?

Snadno pokládá se otázka, ta těžko odpoví.
Zeptat se vědmy, správnou volbu ať napoví.

Autor báseňkář, 20.06.2020
Přečteno 202x
Tipy 3
Poslední tipující: Tragejiri, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní, ale pěkné a trefné

21.06.2020 23:49:23 | Tragejiri

:) otázky neodpovídají ani samy za sebe ... za sebe - asi mourovaté:)

20.06.2020 10:56:07 | lawenderr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí