dechem psané

dechem psané

Anotace: ...

Hledám slova kde nejsou

Ještě je tam nikdo nevložil

Jen kdosi přesýpá písek

 

Zvuk ustal

 

Na houpačce nikdo nesedí

Setrvačností

Proklouzává vzduchem

 

Ještě více jej ukolébá

 

Možná bych měla sedět ve vlaku

Který právě projíždí

Kdesi za mými zády

 

Ještě než jsem jen pomyslela

Vlak zmizel

Ani památky po něm

 

Je to zvláštní čas

Zakrytá ústa rouškou

Abychom neslyšeli co říká

 

Necítili jeho dech na zádech

Co to s námi hraje za hru

Copak také on si jen

Něco nalhává

 

Raději se shýbnu pro pírko

Jsi hebké

Leť si!

Leť!

 

Spolu s mým dechem

Vepíšeme pár slov na oblohu

Autor zdenka, 30.07.2020
Přečteno 207x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Husárková, Akrij8, Emily Říhová, Amonasr, Fany, Psavec, jenommarie, šerý, Tomcat, Marten
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čtu je po dechu

20.08.2020 01:15:00 | Akrij8

Moc děkuji za komentáře ... úsměv... z.

13.08.2020 22:08:16 | zdenka

Nenechat si vzít ta slova..i v této divné době, umět sledovat i ty pěkné a to jsi vyjádřila Zdeničko. *ST ;-)

30.07.2020 21:59:48 | jenommarie

Po delší době - a díky, Tobě*

30.07.2020 19:31:40 | šerý

...já zas rád píšu na hladinu vody...;-)

30.07.2020 15:23:07 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí