Souběh

Souběh

Anotace: Věcná

A tak stojím spíše sedím na konci světa u propustku.

Na konci sil. 30% zbývá.

Vosa kolem mne lítá.

Chlapi se baví.

Krabička cigaret už vykouřená.

Co s tím ?

Nevím.

Je třeba vydržet.

Co z toho ?

Nic.

Jen lopata a krumpáč.

 

 

Autor Marek, 11.08.2020
Přečteno 191x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, sovaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí