Sebestřízlivější

Sebestřízlivější

Anotace: ...

 

 

Okatý večer vznešeným krokem

korunkatých 

přikrádá se na cimbuří

usínajícího kostela 

jak milostná píseň jeřábů

 

u trůnu jeho dna

nic než poustevník 

hlavu sklání

 

slyším temné dunění

splašených stád

ženoucích se z atlasu

po kostěných uličkách 

 

z dálky táhne se vůně praskyřice

k ledovým vrcholům

kam chtěla bych se vznést

na pestrých křídlech motýla

sebestřízlivější 

 

 

 

Autor Marcella, 11.10.2020
Přečteno 197x
Tipy 14
Poslední tipující: vojtěška, Amonasr, Dejvis, Now, šerý, jenommarie, Frr, Psavec, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá varianta k sebeopilejšímu světu.

12.10.2020 04:55:52 | Now

Také bych chtěla..tedy ta je pěkná. * ST :)

11.10.2020 20:38:53 | jenommarie

Umět tak létat - vždy jsem o tom snil.

11.10.2020 09:09:32 | ARNOKULT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí