Zapomenuté jehelníky

Zapomenuté jehelníky

 


V pichlavé jehle
pokouší se bystrým očkem
udržet napnuté lano
převlečené
do hávu letošních modřin

pod naším přístřeškem
kam rády chodí sousedovic ovce
slunce neprovleče nit

a ten kříž
visící mi na krku
mne studí
lásko


vystřelil mi papírový růže
za poslední mé peníze
a na konci zrohovatělého dne
koupil mi cukrovou vatu
z ušmudlaného karavanu
od cikána

voněla po smrti cukru

 

jsi přece 

můj jehelník 

 

pichlavých rán 

 

 

Autor Marcella, 20.10.2020
Přečteno 186x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, Vivien, Amonasr, Akrij8, Psavec, Frr, vojtěška, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kříže a jehly pryč...jsou mnohem příjemnější tvary co se dají uchopit...

03.11.2020 13:16:55 | enigman

se svým "jehelníkem pichlavých rán" snad ještě dožiješ se laskavějších
rán.....ST* :-D*

20.10.2020 18:48:34 | Frr

líbí se mi tvoje ostré vidění

20.10.2020 18:48:12 | vojtěška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí